Verzenden

Van Gestel Lens verstuurt alle bestellingen met PostNL (binnen Nederland gratis bezorgd!). Wij proberen altijd de bestelling zodanig in platte verzenddozen te verpakken dat het door de brievenbus past en u daardoor niet thuis hoeft te zijn. Omdat brievenbussen echter sterk in formaat variëren kunnen wie niet garanderen dat onze verpakkingen door iedere brievenbus heen kan gaan. Sommige contactlenzenverpakkingen of vloeistoffen zijn te groot om door de brievenbus te passen en worden dan via pakketpost aangeboden.

  • Niet thuis? Dan wordt het pakket standaard door PostNL aangeboden bij de buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij de buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een “niet-thuis-code”. Met deze code kunt u een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat u beter uitkomt.
  • Wilt u geen bezorging bij de buren dan kunt u dit vermelden bij de opmerkingenveld aan het eind van de bestelling. Op het pakket wordt dan “alleen huisadres” vermeld.
  • U kunt ook direct bij de bestelling voor een afwijkende afleveradres opgeven zoals uw werkadres.
  • Ophalen bij onze winkel aan de Emmastraat 38 in Hilversum is ook een mogelijkheid. U kunt dit dan vermelden bij de opmerkingenveld aan het eind van de bestelling. Kijk voor de openingstijden op www.vangestel.nl
  • Bent u niet woonachtig in Nederland of bent u op vakantie, geen probleem want wij verzenden uw bestelling ook naar andere landen binnen en buiten de Europese Unie. Betaalmethode kan dan alleen via Creditcard of iDEAL. Neem eerst contact op per mail om alles correct te laten verlopen.

Bij verzendingen binnen Nederland worden geen verzendkosten berekend – ook niet producten via pakketpost.
Bij verzendingen naar België wordt een kleine vergoeding voor de verzendkosten in rekening gebracht. Voor contactlenzen gelden verzendkosten van €7,50 en voor vloeistoffen €17,50.

Voor bestellingen van contactlenzen binnen Europa brengen wij € 7,50 in rekening.
Buiten Europa zijn de bezorgkosten per bestelling € 9,50.
Bestel je er vloeistoffen bij, dan kost de bezorging binnen Europa € 17,50 (per 3 flessen). Buiten Europa is dat €20,00.

Leveringstijden PostNL: zie de overkomstduur PostNL binnen en buiten de EU.

Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling en deze wilt retour sturen dan kunt de bestelling binnen 14 dagen kosteloos retourneren of omruilen. Alleen ongeopende en onbeschreven verpakkingen kunnen geretourneerd worden. Wilt u gebruik maken van onze retourservice stuur dan de artikelen het liefst in de originele verzendverpakking of een andere stevige verpakking retour. Wanneer u de artikelen retour stuurt in een gewone envelop dan zullen de artikelen tijdens het verzendtraject beschadigen en daardoor niet meer ter creditering aangeboden kunnen worden bij de fabrikant. Speciaal voor u bestelde lenzen kunnen niet geretourneerd worden.

Als u van tevoren contact opneemt met Van Gestel Lens dan kunnen we u informeren over de retourprocedure. Bij voorkeur per e-mail of telefonisch tijdens winkel openingstijden 035-6212072.