Optifree PureMoist Voordeelpack Zoom

Optifree PureMoist Voordeelpack

Review dit product als eerste

Verpakkingseenheid 3 x fles à 300ml + 1 x  fles à 90ml + lenshouders


Vloeistofsamenstelling Hyaluronaat, ......................


Fabrikant Alcon


Hoeveelheid: 3 x 300 ml + 1 x 90 ml

Bezorging 3 t/m 5 werkdagen

€ 35,00

Productbeschrijving

Details

OPTI-FREE® PureMoist® zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging vanaf het inzetten van de lenzen tot aan het eind van de dag. U kunt op uw contactlenzen vertrouwen. Alleen OPTI-FREE® PureMoist® bevat HydraGlyde Moisture Matrix. Dit zorgt voortdurend voor een vochtig laagje waardoor uw lenzen de hele dag door vochtig gehouden worden. Het zorgt voor een comfortabel gevoel vanaf het inzetten van de lenzen tot het moment waarop ze worden uitgedaan.
Vetten en eiwitten die zich in uw traanvocht bevinden kunnen zich op uw lenzen afzetten wat irritatie en zelfs slecht zicht kan veroorzaken. OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution vormt een laagje om uw lenzen dat voorkomt dat vet- en eiwitaanslag zich aan uw lenzen kan hechten1. Dankzij deze geavanceerde technologie tegen aanslag blijven uw lenzen schoon en fris aanvoelen.    

Naast een 16 uur durende bevochtiging en verwijdering van vet- en eiwitaanslag, bevat OPTI-FREE® PureMoist®  een verbeterde desinfectie formule. De twee desinfectiemiddelen POLYQUAD® en ALDOX® werken tegen schadelijke micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en Acanthamoeba1. Deze bestanddelen desinfecteren silicone hydrogellenzen en zachte (hydrofiele) contactlenzen en zijn mild genoeg voor gevoelige ogen.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

U werkt aan de beoordeling voor: Optifree PureMoist Voordeelpack

Hoe waardeert u dit artikel? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Aantal

Product labels

Product labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

In praktijk

Van de opticien

Van de opticien

Zorgeloos contactlenzen dragen betekent dat u de juiste contactlenzen voor uw ogen kiest. Om dit te weten te komen kunt u een afspraak maken met een van onze contactlensspecialisten of optometristen bij van Gestel Optiek in Hilversum. Daar wordt bekeken of uw ogen nog in orde zijn en of de huidige contactlenzen nog steeds bij u passen. Het advies is om uw ogen periodiek twee keer per jaar te laten controleren. Bent u een nieuwe contactlensdrager dan is er voor het begin een uitgebreider onderzoek nodig + een contactlensinstructie. Ook daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Kijk op onze website www.vangestel.nl voor meer informatie.