Over Van Gestel Lens

Van Gestel Lens is een nieuwe activiteit van onze winkel van Gestel Optiek.

In deze digitale tijdperk is het een must om ook een webshop te hebben om onze dienstverlening voor onze klanten uit te breiden. Nog meer service en gemak.
Van Gestel Optiek is een van de grootste optiekwinkels in het Gooi. Al heel wat jaren gevestigd in Hilversum en bekend om de deskundigheid, betrouwbaar en persoonlijke aandacht en zorg voor de klanten.

Een zeer modische collectie monturen en zonnebrillen met grote brillenmerken volgens de laatste trends.
Van Gestel Optiek heeft een grote aparte contactlensafdeling op de Emmastraat in Hilversum, waar een team van contactlensspecialisten en optometristen zorgen voor uw ogen.

Zij hebben beschikking over de kennis en kwaliteit van de nieuwste producten in de wereld van contactlenzen. Tevens is van Gestel Optiek aangesloten bij de vakverenigingen ANVC en OVN om de kwaliteit te waarborgen.

Dus voor uw het aanmeten en controleren van uw contactlenzen bent u bij ons op het juiste adres. zie onze Van Gestel website

Wilt u meer weten over van Gestel Optiek kijk dan even rond op onze website www.vangestel.nl of onze speciale kinderwebsite www.vangestelkids.nl
 
Van Gestel Lens is onlangs gestart met het uitleveren van de meest voorkomende contactlensproducten via internet. Een dienstverlening waarvan het service niveau hoog in het vaandel staat evenals onze andere activiteiten bij van Gestel Optiek onze fysieke winkel.