Even voorstellen: Babiche Roof sterspeelster bij PEC Zwolle

 

Na haar glansrijke voetbal carriere bij Ajax en haar rol als één van de Witte Leeuwinnen van voetbalclub Telstar, is Babiche nu actief bij de fantastische club PEC Zwolle! Babiche is "gehaald" om de knappe resultaten van PEC extra kracht bij te zetten. Net als bij Ajax heeft Babiche al menig keer het net geraakt en maakt ze ook in Zwolle de belofte waar.

Van Gestel Lens speelt een kleine, doch belangrijke rol in het succes. Als trotse sponsor voorzien wij Babiche van de juiste lenzen, waardoor zij onbelemmerd haar sport uit kan oefenen.
Wij adviseerden haar de Siliconen hydrogel AirOptix contactlenzen. Deze lenzen laten tot 5x meer zuurstof door dan traditionele lenzen. Voor een sportvrouw ideaal.

In het dagelijks leven draagt deze studente fysiotherapie met even veel plezier een bril. Haar favoriete brilmodemerk is Dolce&Gabana. Het merk dat een groot aandeel heeft in de grote brilmodecollectie van Van Gestel. Een ware "snoepwinkel" voor Babiche.

Ook voor haar zonnebril liet ze zich door ons adviseren en viel de keuze op een trendy RayBan bril. Eens per 6 maanden komt Babiche langs om haar ogen uitgebreid te laten controleren, want om tot de top te blijven behoren moeten ook de ogen in de beste conditie verkeren.
Wij zijn blij dat we haar mogen ondersteunen in haar carriere.

Babiche is ook te volgen via Twitter

Twitter Babiche Roof @BabicheRoof