Waarom Van Gestel Lens

Contactlenzen bestellen bij de opticien geeft ook een vertrouwen dat er kennis op de achtergrond aanwezig. Bij ons is er een professioneel team van contactlensspecialisten en optometristen bereikbaar bij vragen. De producten zijn hoog gekwalificeerd en origineel van de bekende contactlensfabrikanten zoals Alcon / Ciba VisionBausch & LombCooper VisionJohnson & Johnson.

Door uitbreiding van onze verkoopkanalen buiten de toch al grote contactlenspraktijk, kunnen we de producten tegen nog scherpere prijzen aanbieden.
Immers hoe meer aantallen we verkopen, hoe scherper we kunnen inkopen waardoor we de verkoopprijs voor de klanten laag kunnen houden.
En de levertijd is kort – binnen een paar dagen heeft u meestal uw contactlenzen in huis.

Echter willen we dit niet ten koste laten gaan binnen ons bekende servicebeleid. Wij vinden het ook belangrijk dat u als klant probleemloos contactlenzen blijft dragen en adviseren dan ook om uw ogen periodieke zorg te laten ondergaan door regelmatig een bezoek te brengen aan een contactlensspecialist.  
Ook voor nieuwe contactlensdragers is het belangrijk om te weten voor welk type en materiaal lens u het meest geschikt bent.
Gemak en veiligheid geldt ook voor onze betaaloplossingen -  internetshopping is bij ons net zo vertrouwelijk als in onze winkel.

Kortom geef uw ogen de vrijheid en sluit aan zoals zovelen bij de Van Gestel Lens beleving. Laat u verrassen. Wij ontvangen u graag als klant.